0

Rekisteriseloste

Siluettiverstaan Rekisteriseloste

Rekisteriseloste:

Tmi Siluettiverstas

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste. 

REKISTERINPITÄJÄ

Tmi Siluettiverstas (Y-tunnus 2634615-7)

Hanna Haimivaara-Hämäläinen

Pyhännäntie 2635, 74700 Kiuruvesi

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Hanna Haimivaara-Hämäläinen

P. 040 193 0979

Sähköposti: siluettiverstas@siluettiverstas.fi

REKISTERIN NIMI

Tmi Siluettiverstas

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

- Henkilö on ostanut Siluettiverstaan tuotteita verkkokaupasta

- Henkilö on itse liittynyt Siluettiverstaan postituslistalle tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa, myymälässä, Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Siluettiverstaan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Siluettiverstaan asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Siluettiverstaan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Siluettiverstas saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita (mm. verkkokauppa-alusta). Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Siluettiverstaan asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Siluettiverstaalla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. Siluettiverstaan valmistamia postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Siluettiverstaan rekisterinhoitajalle. 

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut Siluettiversaan tuotteita verkkokaupasta:

- Henkilön etu- ja sukunimi

- Sähköpostiosoite

- Postiosoite

- Puhelinnumero 

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Siluettiverstaan käytössä. Tietoja ei luovuteta Siluettiverstaan ulkopuolelle.

Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista. 

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Siluettiverstaan luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Siluettiverstaan hallitsemissa ja salasanasuojatuissa palveluissa.


© siluettiverstas
Voimanlähteenä helppokäyttöinen MyCashflow verkkokauppaohjelmisto


Teemasuunnittelu MOoCB